Thursday , May 5 2016
Te rejat e Fundit
 • thumb1

  Në kuadër të programit “Gratë ndërmarrëse

  Në kuadër të programit “Gratë ndërmarrëse – Motor për krijimin e vendeve të reja të punës në Evropën Juglindore”, me 21 Shtator, 2015

 • thumb1

  SHE-ERA filloi takimet monitoruese në katër rajone

  Procesi i monitorimit është duke u zhvilluar në rajonin e Pejës ku janë monitoruar grupet me gra përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse 2012-2015”

 • thumb1

  Event i Ndërmarrësisë së Gruas në Kosovës

  Më 26 Maj 2015 - Prishtinë, me organizimin të Dhomës ekonomike të grave të Kosovës “G7”, Shoqatës afariste të gruas “SHE-ERA”, Gratë për Gratë dhe me mbështetjetë programit të Ndërmarrësisë të Femrave të Bankës TEB u organizua “Ngjarja e Grave Ndërmarrëse të Kosovës”.

 • thumb1

  Dita e Grave Sipërmarrëse Kosovë

  Dita e Grave Sipërmarrëse është një eveniment global i cili festohet në 144 shtete të botës. Këtë vit për herë të parë në Kosovë Zj.Mirlinda Kusari Purrini, Themeluese/Shefe Ekzekutive në SHE-ERA është përzgjedhur ambasadore e WED për të përfaqësuar shtetin tonë

 • thumb1

  Në muajin Mars, 2014 në qytetin e Klinës (rajoni i Pejës) ka filluar kursi i biznesit "Si ta fillojmë një biznes të suksesshëm". Trajnimet ofrohen nga Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA

 • thumb1

  Shkurt, 2014

  Znj. Teuta Sahatqija – Kryetare e Grupit të Grave Deputete dhe Ambasadorja Znj. Maryse Daviet – Ambasada Franceze në Kosovë, vizitoi Shoqatën Afariste të Gruas “SHE-ERA”

 • thumb1

  Mbështetje Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë në Regjionin e Mitrovicës

  Shoqata e Gruas Afariste SHE-ERA, e përkrahur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës është duke vazhduar zbatimin e projektit 4 vjeçar 2012-2015

 • thumb1

  Njëra ndër gratë përfituese të kursit

  Zj.Fatime Limaj dhe familja e saj kanë traditë shumë vjecare në disa sektorë të bujqësisë,si në: kultivimin e pemëve, në vecanti dredhëzave, në tokë të hapur dhe në sere, merren me artizanate, si dhe me kultivimin e perimeve, por në vecanti specave.

 • thumb1

  Malaysia

  Samiti Nderkombetar i Gruas, Malaysia 2013

 • thumb1

  Takim me Presidenten

  Takim me Presidenten e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga

 • thumb1
 • thumb1

  Ceremonia e Ndarjes së Certifikatave

  Ceremonia e Ndarjes së Certifikatave dhe Biznes Planeve

 • thumb1

  Konferenca

  Konferenca -Grate Fermere

 • thumb1

  Konferenca

  Konferenca -Grate Fermere

 • thumb1

  Mitrovice

  Gratë ndërmarrëse si një katalizatorë për ndryshim

 • thumb1

  Mitrovice

  Gratë ndërmarrëse si një katalizatorë për ndryshim

Foto Lajmi

Scroll To Top