Home / Njoftimetpage 5

Njoftimet

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

1522561_1298425546849641_5809873116088266243_o

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë” Me 22.12.2015 SHE-ERA mbajti tryezën me grupin e grave “Think Tank” në rajonin e Pejës në kuadër të projektit “Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015”, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Të pranishëm në këtë tryezë ishin zyrtarët komunal nga …

Read More »

Tryezat informuese dhe monitoruese në rajonin e Gjakovës

Tryezat informuese dhe monitoruese në rajonin e Gjakovës01

Në rajonin e Gjakovës janë mbajtur gjithsej katër tryeza informuese dhe monitoruese me gratë përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015 ” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Qëllimi i këtyre tryezave ishte identifikimi i nevojave dhe problemeve me të cilat përballen gratë si …

Read More »