Home / Njoftimetpage 27

Njoftimet

SHE-ERA fillon kursin e biznesit në Gjakovë dhe Gjilan

  Faza e parë e përfitueseve që marrin pjesë në projektin e SHE-ERA-s “Mbështetje për Gratë Sipërmarrëse në Agrokultur” janë aktualisht duke ndjekur kursin “Si të fillohet një biznes i suksesshëm”. Pas katër javëve të trajnimit intensiv, 24 gra sipërmarrëse nga Gjakova dhe 25 gra sipërmarrëse nga Gjilani do të …

Read More »