Home / Njoftimetpage 20

Njoftimet

Konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë Tejkalojnë Ndarjen”

Konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë Tejkalojnë Ndarjen”

Në Qershor 2013, në Mitrovicë u mbajt konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë tejkalojnë ndarjen, organizuar nga Community Building Mitrovica (CBM) dhe në bashkëpunim me Shoqatën e Grave të Mitrovicës për të Drejtat e Njeriut (Shoqatë e komunitetit Serb në Mitrovicën Veriore) e cila …

Read More »