Home / Njoftimetpage 10

Njoftimet

“Tryeza e rrumbullakët në rajonin e Mitrovicës”

mitrovice 3

 17.06.2015 Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA në “Hotel Palace”në Mitrovicë, mbajti tryezën me Gratë përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012 – 2015”, projekt i mbështetur nga Minisitria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Qëllimi i kësaj tryeze ishte adresimi i nevojave dhe problemeve me të cilat …

Read More »

Event i Ndërmarrësisë së Gruas në Kosovës

Foto 1

 Event i Ndërmarrësisë së Gruas në Kosovës Më 26 Maj 2015 – Prishtinë, me organizimin të Dhomës ekonomike të grave të Kosovës “G7”, Shoqatës afariste të gruas “SHE-ERA”, Gratë për Gratë dhe me mbështetjetë programit të Ndërmarrësisë të Femrave të Bankës TEB u organizua “Ngjarja e Grave Ndërmarrëse të Kosovës”. …

Read More »