Home / Kategorizimi / Mirlinda Kusari Purrini nderohet me mirënjohje

Mirlinda Kusari Purrini nderohet me mirënjohje

Capture7Drejtoresha Ekzekutive e SHE-ERA’s Znj. Mirlinda Kusari-Purrini, në Dhjetor 2013, shpërblehet në mesin e 12 grave me mirënjohje nga Grupi i Grave Deputete të Parlamentit të Republikës së Kosovës. Në takimin “Deputetet e Kuvendit të Kosovës 2001- 2013”, Grupi i Grave Deputete vlerësojë lartë kontributin e dhënë në nivel kombëtar të Znj. Kusari-Purrini, drejtë fuqizimit ekonomik të gruas. Mirënjohjen e ndau kryetarja e (GGD) Znj.Teuta Sahatqija, për kontributin e dhënë në avancimin e rolit të gruas dhe promovimin e barazisë gjinore. Gjithashtu Grupi i Grave Deputete ndau edhe 5 falenderime organizatave ndërkombëtare të cilët kontribuan në avancimin e gruas Kosovare dhe promovimin e barazisë gjinore si: UNDP, UNWomen, NDI, OSBE dhe WomenforWomen.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …