Home / Kategorizimi / Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si një Zgjedhje e Karrierës për Gratë Kosovare”, mbështetur nga Kongresi Botëror i Ndërmarrësisë dhe PERSPEKTIVE – Forumi Ekonomik Ndërkombëtar.

 

IMG_1493 IMG_1489 IMG_1478 IMG_1472

>>>Facebook Link<<<

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1521

Në kuadër të projektit “Promovimi dhe ngritja e vetëdijes për gratë fermere

Në kuadër të projektit “Promovimi dhe ngritja e vetëdijes për gratë fermere” në menaxhimin dhe …