Home / Kategorizimi / Në kuadër të projektit “Promovimi dhe ngritja e vetëdijes për gratë fermere

Në kuadër të projektit “Promovimi dhe ngritja e vetëdijes për gratë fermere

Në kuadër të projektit “Promovimi dhe ngritja e vetëdijes për gratë fermere” në menaxhimin dhe shfrytëzimin e mbeturinave të biodegradueshme, janë ndarë 32 kompostera për gratë përfituese, anëtare të Shoqatës Afariste të Gruas SHE-ERA, mbështetur nga Agjensia për Barazi Gjinore.

IMG_1521 IMG_1525 IMG_1527 IMG_1556

>>>Facebook Linku<<<

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …