Home / Kategorizimi / SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit “Shërbimet e Kujdesit dhe Mirëqenies të Komunitetit”. Objektiva kryesore e programit është krijimi dhe mbështetja e punësimit përmes ofrimit të shërbimeve të kujdesit ndaj komunitetit dhe mundësimit të punësimit për gratë në Kosovë. Programi mbështetet nga Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (PPSE) dhe financohet nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në Kosovë.takimin informues me përfitueset e programit 2 takimin informues me përfitueset e programit 1

Print Friendly

About admin

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …