Home / Kategorizimi / Instalimi i Ngrohjes Qendrore dhe ftohjes në ambientet e JIC-it, zbatuar nga SHE-ERA

Instalimi i Ngrohjes Qendrore dhe ftohjes në ambientet e JIC-it, zbatuar nga SHE-ERA

Instalimi i Ngrohjes Qendrore dhe ftohjes në ambientet e JIC-it, zbatuar nga SHE-ERA dhe përkrahur nga International Music & Art Foundation (IMAF), kanë arritur të krijojnë hapësirë të mjaftueshme për aktivitete të ndryshme në fushën e sipërmarrjes për të rinjtë e Gjakovës.

16938771_1807544705937720_6566902222893178741_n 16996472_1807544195937771_7635578211863216419_n 16997844_1807544059271118_7662275892351175923_n 16998663_1807544185937772_4027542502681654653_n 17021542_1807544272604430_1872137207084499940_n

Foto:>>>>

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …