Home / Kategorizimi / Takimi i Tretë i UN Women për Evropë dhe Azi Qendrore

About Shkelzen Morina

Check Also

takimin informues me përfitueset e programit 1

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit “Shërbimet e Kujdesit dhe Mirëqenies të Komunitetit”. …