Home / Kategorizimi / Panairi “ Gratë në Biznes 2016”

Panairi “ Gratë në Biznes 2016”

Panairi  “ Gratë në Biznes 2016”

Agjencia për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA),  pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me  Shoqatat si: Shoqatën Afariste të Gruas SHE-ERA,  Gratë në Biznes dhe Dera Hapur, organizuan Panairin “Gratë në Biznes 2016”.  Edhe këtë vit, ky panair për dashamirët e prodhimit vendore, sjell produkte nga sektorët e ndryshëm si: agrobiznesi, gatime tradicionale, artizanale, tekstil, lëkur, suvenire dhe shumë produkte te tjera të punuara nga gratë.art01 art02 art03

Print Friendly

About admin

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …