Home / Kategorizimi / “Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK)

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK)

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK)
SHE-ERA, vazhdon të ndihIntegrimi i Komunitetit RAE 1mojë në ngritjen e kapaciteteve menaxhuese të femrës kosovare, përmes trajnimeve të biznesit, këshillimeve, monIntegrimi i Komunitetit RAE 2itorimit dhe mentorimit. Katërdhjetë (40) gra dhe vajza nga komuniteti RAE, do të përfitojnë nga këto shërbime. Gjithashtu, gjinia femerore e komunitetit RAE, përmes debateve me akter të vendimmarrjes, shoqëris civile, dhe partnerë të tjerë do të kenë mundësi të shprehin problemet, nevojat dhe kërkesat e tyre, që të jenë pjesë e integrimit në të gjitha proc eset e jetës ekonomike, sociale, kulturore dhe politike.

>>>> Kliko për më shum  Foto

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …