Home / Kategorizimi / Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs.

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs.

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs.12787106_578983205595335_1222406793_o

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA, nё katёr vitet e fundit, ka punuar nё fuqizimin ekonomik tё gruas nё bujqёsi, dhe atё nё trembёdhjetё (13) komuna tё katёr (4) rajoneve tё Kosovёs – Mitrovicё, Gjakovё, Gjilan dhe Pejё.

Rezultati i kёsajё punë, qё u mundёsua falё pёrkrahjes sё Ministrisё sё Punёve tё Jashtme tё Danimarkёs, ёsh12788404_578977495595906_1745217555_otё mbёshtetja e rreth 2000 grave sipёrmarrёse nё bujqёsi.

Kryetari i komunës sё Mitrovicёs, Agim Bahtiri dhe drejtori i Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Nasuf Aliu i ndanё mirënjohje dhe falënderim Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, pёr ko12787125_578977488929240_517186210_o ntributin e dhёnё nё fuqizimin ekonomik tё grave tё rajonit tё Mitrovicёs.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …