Home / Kategorizimi / “Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

1522561_1298425546849641_5809873116088266243_oMe 22.12.2015 SHE-ERA mbajti tryezën me grupin e grave “Think Tank” në rajonin e Pejës në kuadër të projektit “Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015”, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Të pranishëm në këtë tryezë ishin zyrtarët komunal nga Peja dhe Istogu.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

takimin informues me përfitueset e programit 1

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit “Shërbimet e Kujdesit dhe Mirëqenies të Komunitetit”. …