Home / Kategorizimi / Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Gjilanit

Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Gjilanit

Tryezat informuese dhe monitorueseNë rajonin e Gjilanit janë mbajtur gjithsej katër tryeza informuese dhe monitoruese me gratë përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës.

Qëllimi i këtyre tryezave ishte identifikimi i nevojave dhe problemeve me të cilat përballen gratë si dhe informimi i tyre rreth politikave fiskale, regjistrimit të bizneseve, mundësive rreth granteve për agrokulturë si dhe të informohen në lidhje me programin mbështetës për gratë në biznes nga BERZH dhe TEB Bank.  Gratë përfituese u informuan direkt nga zyrtarët kompetent të institucioneve përkatëse të cilët na nderuan me prezencën e tyre në secilin nga takimet tona.

Në tryezat tona prezente ishin gratë nga fshatrat: Përlepnicë, Doberqan, Zhegër, Kllokot, Roganë dhe nga komuna e Kamenicës dhe Vitisë, rajoni i Gjilanit.

Tryezat do të vazhdojnë të mbahen edhe në tri rajone (Mitrovicë, Gjakovë dhe Pejë) bashkë me zyrtarët kompetent dhe me gratë përfituese.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …