Home / Kategorizimi / SHE-ERA filloi takimet monitoruese në katër rajone

SHE-ERA filloi takimet monitoruese në katër rajone

Procesi i monitSHE-ERA filloi takimet monitoruese në katër rajoneorimit është duke u zhvilluar në rajonin e Pejës ku janë monitoruar grupet me gra përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse 2012-2015” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Deri tani janë monitoruar gratë nga Klina, fshati Loxhë, Dobërdol dhe Zahaq dhe Glloxhan. Në javët në vazhdim do të vazhdojmë më monitorimin e grave sipërmarrëse në agrokulturë nga rajoni i Gjilanit, Mitrovicës dhe Gjakovës, si dhe 5 grupet tjera nga rajoni i Pejës. Prezent në takimet monitoruese do të jenë edhe përfaqësues nga Banka TEB për ti informuar gratë më shumë mbi Programin për Ndërmarrësi dhe paketat e volitshme për gratë në agrokulturë dhe bizneset

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …