Home / Kategorizimi / Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë nga Rajoni i Gjakovës, përfituese të serave

Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë nga Rajoni i Gjakovës, përfituese të serave

Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë nga Rajoni i GjakovësGratë Sipërmarrëse në Agrokulturë nga Rajoni i Gjakovës, përfituese të serave

40 Gra Sipërmarrëse në Agrokulturë nga Regjioni i Gjakovës përfituan serë me sipërfaqe prej 1.5 Ar. në të cilën janë duke kultivuar dredhëza në kuadër të projektit “Fruta Mali për Gratë Sipërmarrëse në Fshatra”, të financuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në kuadër të grantit Rritja e Punësimit të Grupeve në Nevojë dhe zbatuar nga Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA dhe CeLIM Milano. Gratë përfituese janë nga fshatrat Bec, Zhdrellë,  Cermjan, Lugbunar, Kodrali, Rashkoc, Doblibare dhe Meqë. Gjithashtu në fshatin Bec është ngritur edhe një pikë grumbulluese në kuadër të projektit për promovim të vetëpunësimit.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …