Home / Kategorizimi / Programi për përkrahjen e Grave Sipërmarëse nga TEB Banka dhe Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA

Programi për përkrahjen e Grave Sipërmarëse nga TEB Banka dhe Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA

SHE-ERA në bashkëpunim me TEB Bankën i fton gratë dhe vajzat të cilat kanë inciativa sipërmarrëse të aplikojnë në programin e ri për zhvillim të bizneseve. Gratë Sipërmarrëse të interesuara do të kenë mundësinë që brenda periudhës 6 mujore të përfitojnë nga këto programe: vlerësimin e idesë sipërmarrëse, këshilla individuale, takim me investitorë lokal dhe  të huaj.

Afati i fundit për aplikimin në këtë program është data 15 Shtator 2014. Për më shumë informata na kontaktoni në email adresën tonë wsheera@gmail.com

Shkarko Aplikacionin

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …