Home / Kategorizimi / Lansimi i Programit të Ri nga TEB Sh.A. dhe Marrëveshja e Bashkëpunimit mes SHE-ERA’s dhe TEB Bankës

Lansimi i Programit të Ri nga TEB Sh.A. dhe Marrëveshja e Bashkëpunimit mes SHE-ERA’s dhe TEB Bankës

TEB

Në Qendrën Inovative në Gjakovë, sot u lansua programi i ri nga TEB Banka “Programi për Përkrahjen e bizneseve fillestare të Grave “. Ky Program do të realizohet nga Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) dhe Girisim Training & Consultancy Center. Z. Ayhan Albeyoglu, Drejtor Menaxhues në TEB Sh.A. dhe Znj. Mirlinda Kusari-Purrini, Drejtoreshë Ekzekutive e SHE-ERA’s, nënshkruan Memorandum të Bashkëpunimit reciprok për aktivitetet e sipërmarrësisë së grave në biznes.

Print Friendly

About Shkelzen Morina

Check Also

IMG_1472

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme:

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA mbajti sot punëtorinë një ditore me teme: ” Ndërmarrësia si …