Home / Kategorizimi (page 5)

Kategorizimi

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs.

12787125_578977488929240_517186210_o

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs. Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA, nё katёr vitet e fundit, ka punuar nё fuqizimin ekonomik tё gruas nё bujqёsi, dhe atё nё trembёdhjetё (13) komuna tё katёr (4) rajoneve tё …

Read More »

Me datë 11 Shkurt 2016, u mbajt konferenca “Gratë Sipërmarrëse në Bujqësi 2012-2015”

1konferenca_G _Sip_ne_Buj 2012_2015

Me datë 11 Shkurt 2016, u mbajt konferenca “Gratë Sipërmarrëse në Bujqësi 2012-2015” Shoqata Afariste e Gruas ‘SHE-ERA’ organizojë konferencën “Gratë Sipërmarrëse në Agro/Bujqësi 2012-2015”. Kjo konferencё ёshtё pjesё e programit 4 vjeçar “Mbёshtetja e Grave Sipёrmarrёse nё Agrokultur ё” i mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Gratë …

Read More »

Shpërndarja e Makinave Mjelëse për Gratë Fermere mbështetur financiarisht nga organizata “Help”

ShHElp2

Shpërndarja e Makinave Mjelëse për Gratë Fermere mbështetur financiarisht nga organizata “Help” Gratë fermere përfituese të Shoqatës Afariste të Gruas SHE-ERA nga katër komuna të Kosovës (Gjakovë, Pejë, Mitrovicë dhe Gjilan)sot u paisen me Makina Mjelëse. 21 makinat mjelëse që u shpërndan anëtareve të SHE-ERA’s ishin donacion i Organizatës gjermane …

Read More »