Home / Kategorizimi (page 3)

Kategorizimi

15 Nëntor 2016, Prishtinë Java Globale e Sipërmarrësis

Java Globale e Sipërmarrësis – http://www.gew.co/,  është  ngjarja më e madhe e udhëheqësve dhe punë e krijueseve të cilët i kanë sjellë në jetë idetë e tyre, kanë ndikuar në zhvillimin ekonomik dhe kanë rritur mirëqenien njerëzore.  Gjatë një javë të çdo Nëntori, GEW inspiron njerëzit përmes aktiviteteve lokale, shtetërore …

Read More »

Panairi “ Gratë në Biznes 2016”

art01

Panairi  “ Gratë në Biznes 2016” Agjencia për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA),  pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me  Shoqatat si: Shoqatën Afariste të Gruas SHE-ERA,  Gratë në Biznes dhe Dera Hapur, organizuan Panairin “Gratë në Biznes 2016”.  Edhe këtë …

Read More »