Home / Kategorizimi (page 2)

Kategorizimi

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

takimin informues me përfitueset e programit 1

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit “Shërbimet e Kujdesit dhe Mirëqenies të Komunitetit”. Objektiva kryesore e programit është krijimi dhe mbështetja e punësimit përmes ofrimit të shërbimeve të kujdesit ndaj komunitetit dhe mundësimit të punësimit për gratë në Kosovë. Programi mbështetet nga Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat …

Read More »