Home / Shkelzen Morina (page 5)

Shkelzen Morina

Dita e Grave Sipërmarrëse Kosovë, 2015

02-Dita e Grave Sipermarrese Kosove 2015

Dita e Grave Sipërmarrëse Kosovë, 2015 Dita e Grave Sipërmarrëse Kosovë, 2015 u mbajt për herën e dytë në Republikën e Kosovës mirëpo këtë vit në Hotel President në qytetin e Gjakovës. Dita e Grave Sipërmarrëse u organizua në më shumë se 144 shtete, univerzitete dhe kolegje rreth botës për …

Read More »

Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Mitrovicës

Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Mitrovicës

Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Mitrovicës Në rajonin e Mitrovicës janë mbajtur gjithsej tri tryeza informuese dhe monitoruese me gratë përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Qëllimi i këtyre tryezave ishte identifikimi i nevojave dhe …

Read More »

Tryezat informuese dhe monitoruese ne rajonin e Gjilanit

Tryezat informuese dhe monitoruese

Në rajonin e Gjilanit janë mbajtur gjithsej katër tryeza informuese dhe monitoruese me gratë përfituese të projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015” mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Qëllimi i këtyre tryezave ishte identifikimi i nevojave dhe problemeve me të cilat përballen gratë si dhe …

Read More »