Home / Shkelzen Morina (page 4)

Shkelzen Morina

Me datë 11 Shkurt 2016, u mbajt konferenca “Gratë Sipërmarrëse në Bujqësi 2012-2015”

1konferenca_G _Sip_ne_Buj 2012_2015

Me datë 11 Shkurt 2016, u mbajt konferenca “Gratë Sipërmarrëse në Bujqësi 2012-2015” Shoqata Afariste e Gruas ‘SHE-ERA’ organizojë konferencën “Gratë Sipërmarrëse në Agro/Bujqësi 2012-2015”. Kjo konferencё ёshtё pjesё e programit 4 vjeçar “Mbёshtetja e Grave Sipёrmarrёse nё Agrokultur ё” i mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Gratë …

Read More »

Shpërndarja e Makinave Mjelëse për Gratë Fermere mbështetur financiarisht nga organizata “Help”

ShHElp2

Shpërndarja e Makinave Mjelëse për Gratë Fermere mbështetur financiarisht nga organizata “Help” Gratë fermere përfituese të Shoqatës Afariste të Gruas SHE-ERA nga katër komuna të Kosovës (Gjakovë, Pejë, Mitrovicë dhe Gjilan)sot u paisen me Makina Mjelëse. 21 makinat mjelëse që u shpërndan anëtareve të SHE-ERA’s ishin donacion i Organizatës gjermane …

Read More »

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

1522561_1298425546849641_5809873116088266243_o

“Roli dhe Funksioni i Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë” Me 22.12.2015 SHE-ERA mbajti tryezën me grupin e grave “Think Tank” në rajonin e Pejës në kuadër të projektit “Gratë Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015”, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës. Të pranishëm në këtë tryezë ishin zyrtarët komunal nga …

Read More »