Home / Shkelzen Morina (page 3)

Shkelzen Morina

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK)

Integrimi i Komunitetit RAE 1

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK) SHE-ERA vazhdon të ndihmojë në ngritjen e kapaciteteve menaxhuese të grave të komunitetit RAE, në Komunën e Gjakovës, përmes trajnimeve të biznesit, këshillimeve, monitorimit dhe mentorimit. Grupi i parë prej 20 grave dhe vajzave përfituese të …

Read More »

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK)

Integrimi i Komunitetit RAE 2

“Integrimi i Komunitetit RAE në Jetën Ekonomike në Rajonin e Gjakovës”, (financuar nga UNMIK) SHE-ERA, vazhdon të ndihmojë në ngritjen e kapaciteteve menaxhuese të femrës kosovare, përmes trajnimeve të biznesit, këshillimeve, monitorimit dhe mentorimit. Katërdhjetë (40) gra dhe vajza nga komuniteti RAE, do të përfitojnë nga këto shërbime. Gjithashtu, gjinia …

Read More »

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs.

12787125_578977488929240_517186210_o

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatёs Afariste tё Gruas SHE-ERA, Mirlinda Kusari Purrini, pranoj ‘Mirёnjohjen pёr Kontribut’ nga Qeveria Komunale e Mitrovicёs. Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA, nё katёr vitet e fundit, ka punuar nё fuqizimin ekonomik tё gruas nё bujqёsi, dhe atё nё trembёdhjetё (13) komuna tё katёr (4) rajoneve tё …

Read More »