Home / Shkelzen Morina (page 20)

Shkelzen Morina

Konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë Tejkalojnë Ndarjen”

Konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë Tejkalojnë Ndarjen”

Në Qershor 2013, në Mitrovicë u mbajt konferenca me temën: “Gratë Sipërmarrëse si një Katalizatorë për Ndryshim – Gratë tejkalojnë ndarjen, organizuar nga Community Building Mitrovica (CBM) dhe në bashkëpunim me Shoqatën e Grave të Mitrovicës për të Drejtat e Njeriut (Shoqatë e komunitetit Serb në Mitrovicën Veriore) e cila …

Read More »

Mbështetje Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015

MBGARAGVUSHTRI

Mbështetja për Gratë Sipërmarrëse në Agrikulturë 2012 – 2013,  është projekt i cili zbatohet nga Shoqata Afariste e Gruas SH-ERA, dhe mbështetet nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës.Objektivat e projektit janë: Të kontribuojë në  arritjen e objektivave të Strategjive Kombëtare për Agrikulturë  dhe Zhvillim Rural ( PZHRB) dhe …

Read More »