Home / admin (page 5)

admin

Projekti “Mbështetje e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë”

logopng

Projekti “Mbështetje e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë” Trajnimi po vazhdon me grupin e tretë në regjionin e Gjakovës, duke përfshirë këto zona rurale: Rracaj, Pacaj, Shishman, Sheremet, Dallashaj, Dobrosh, ndërsa në regjionin e Gjilanit – Komunën e Kamenicës, duke përfshirë këto zona rurale: Karaqevë, Birivojcë, Koretin, Topanicë, Kronidell, Busavatë.Shoqata Afariste …

Read More »

Takim me Presidenten Kosovës Atifete Jahjaga

h1

Takim me Presidenten Kosovës Atifete Jahjaga  Aktivitetet e organizatës dhe projektet aktuale u diskutuan me Presidenten për fuqizimin e grave sipërmarrëse, të cilat përfshijnë: Gratë në Agrokulturë 2012-2015, të mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës, dhe informimi i organizimit të Konferencës së parë  Ndërkombëtare për Gratë Sipërmarrëse …

Read More »

Ekspertja Julie R.Weeks takohet me Gratë kosovare në biznes

ttt

 Takimi është përkrahur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në PrishtinëJulie R. Weeks është President dhe CEO e Womenable, një ndërmarrje fitimprurëse sociale që punon për të mundësuar sipërmarrjen e grave në mbarë botën duke përmirësuar (sistemet ligjore, politikat, programet kërkimore me bazë në njohuri) për të mbështetur krijimin dhe …

Read More »