Home / admin (page 4)

admin

Sukseset e vazhdueshme për përfituesen e SHE-ERA-së

Vlora[1]

 Sukseset e vazhdueshme për përfituesen e SHE-ERA-sëVlora Xhemajli Vlora Xhemajli, përfituese e SHE-ERA’s e cila ishte pjesë e trajnimeve me temë “Si ta fillojmë një biznes të suksesshëm”, kishte fatin të mbështetet me 5.000 euro grant investivë nga UNDP-ja,  gjatë Konferencës “Gratë Fermere” të organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë …

Read More »

Konferenca Dita e Gruas Fermere

sssss

 Konferenca ” Dita e Gruas Fermere 5 Dhjetor, 2012Për herë të parë në Kosovë, gratë fermere gëzojnë ditën e tyre, në manifestimin “Dita e Gruas Fermere” e cila ishte inciativë e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në mbështetje të UNDP-së, USAID-it / NOA’s dhe Shoqatës Afariste të Gruas SHE-ERA. …

Read More »

Ceremonia e Ndarjes së Certifikatave dhe Biznes Planeve

cer

Ceremonia e Ndarjes së Certifikatave dhe Biznes Planeve Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA,  në kuadër të Projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë, mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës organizojë cermonin e ndarjes së Cetifikatave dhe biznes planet grupore të grave përfituese të zonave rurale, për dy …

Read More »