Home / admin (page 3)

admin

Mbështetje e Grave në Agrokulturë

141[1]

Mbështetje e Grave në Agrokulturë  Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA njofton: Vazhdimin e trajnimeve për vitin 2013, në kuadër të Projektit “Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015”, mbështetur nga Ministria e Punëve te Jashtme të Danimarkës, për gratë dhe vajzat e zonave rurale katër rajonet e Republikës së Kosovës: …

Read More »

Mbështetje e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë 2012-2015

Molliq[1]

 Përfundimi me sukses i kurseve të biznesit-Ndarja e mirënjohjeve dhe biznes planeve Qershor-Dhjetor, 2012 Në periudhën rajonin e Gjilanit janë mbajtur trajnimet në këto zona: Komuna e Gjilanit (fshati Dobërqan, Përlepnicë), Komuna e Kamenicës (fshati Roganë), Komuna e Vitis si dhe përfituese të kursit ishte grupi i vajzave nga Shkolla …

Read More »