Home / admin (page 2)

admin

Panairi “ Gratë në Biznes 2016”

art01

Panairi  “ Gratë në Biznes 2016” Agjencia për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA),  pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me  Shoqatat si: Shoqatën Afariste të Gruas SHE-ERA,  Gratë në Biznes dhe Dera Hapur, organizuan Panairin “Gratë në Biznes 2016”.  Edhe këtë …

Read More »

Projekti “ Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë

logopng

Projekti “ Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë “Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA,  në kuadër të Projektit “ Mbështetja e Grave Sipërmarrëse në Agrokulturë “, mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Danimarkës po vazhdon me realizimin e kursit të biznesit për gratë përfituese në dy grupet e rradhës …

Read More »

Platforma Kombëtare e Grave Sipërmarrëse në Republiken e Kosovës

picture[1]

Platforma Kombëtare e Grave Sipërmarrëse në Republiken e Kosovës Gratë Sipërmarrëse  – Motor për krijimin e vendeve të reja të punës në Evropën Jug-Lindore “Platforma Kombëtare e Grave Sipërmarrëse në Republiken e Kosovës” Platforma u krijua në bazë të Aktit të Biznesit të Vogël (Treguesit e Grave Sipërmarrëse të Stambollit) …

Read More »