Home / admin

admin

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit

takimin informues me përfitueset e programit 1

SHE-ERA, mbajti takimin informues me përfitueset e programit “Shërbimet e Kujdesit dhe Mirëqenies të Komunitetit”. Objektiva kryesore e programit është krijimi dhe mbështetja e punësimit përmes ofrimit të shërbimeve të kujdesit ndaj komunitetit dhe mundësimit të punësimit për gratë në Kosovë. Programi mbështetet nga Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat …

Read More »

15 Nëntor 2016, Prishtinë Java Globale e Sipërmarrësis

Java Globale e Sipërmarrësis – http://www.gew.co/,  është  ngjarja më e madhe e udhëheqësve dhe punë e krijueseve të cilët i kanë sjellë në jetë idetë e tyre, kanë ndikuar në zhvillimin ekonomik dhe kanë rritur mirëqenien njerëzore.  Gjatë një javë të çdo Nëntori, GEW inspiron njerëzit përmes aktiviteteve lokale, shtetërore …

Read More »